Open/Close Menu Biciclete de inchiriat | Bikes for Rent |

Astazi incercam ceva inedit pe blogul nostru si ne-am gandit sa realizam un interviu cu Sebastian Burete, un tanar pasionat de ciclism si fotografie.

Am discutat despre principalele beneficii ale mersului pe bicicleta, cat de usor este sa obtii o bicicleta de calitate in zilele noastre, dar si care sunt motivele pentru care trebuie sa te gandesti de doua ori inainte sa faci din masina o prioritate in detrimentul bicicletei. Spor la citit! 😀

De unde vine pasiunea ta pentru biciclete?

„Pasiunea pentru biciclete a aparut ca o dorința de a face miscare, un mod prin care sa imi petrec cat mai bine timpul liber, cutreierand carari pe dealuri sau participand la trafic.”

Cand te-ai urcat pentru prima data pe o bicicleta?

„Prima data cand m-am urcat pe o bicicleta a fost la varsta de 6 ani, pana si acum imi aduc aminte cum ma chinuiam sa pedalez pe o bicicleta cu roti ajutatoare.” 🙂

Urmaresti competitii de ciclism sau esti pasionat doar de mersul pe bicicleta ca mod de relaxare?

„Da, urmaresc competitii de ciclism cat de des posibil, pasionat fiind de acest sport, pot invata multe lucruri noi urmarindu-i pe profesionisti in timpul curselor.”

Ce ai alege intre masina si bicicleta si de ce?

„Daca ar fi sa aleg intre masina si bicicleta, bicicleta ar fi raspunsul meu, deoarece nu exista senzatie mai placuta sa sti ca ai pedalat si te-ai implicat direct ca sa ajungi la o anumita destinatie.” 😀

Cati bani ai investit in bicicleta ta?

„Pot spune ca ciclismul este un sport costisitor care implica multa atentie in alegerea unei biciclete adecvate. In bicicleta pe care o detin acum, pentru a o mentine mereu la standardele dorite pot zice ca am investit aproximativ 2.800 lei. Dar acesti bani nu se resimt in decursul anilor datorita pasiunii pe care fiecare biciclist o arata prin prisma bicicletei sale.”

Ca om pasionat de domeniu, care sunt primele lucruri pe care le ai in vedere atunci cand te gandesti sa inchiriezi o bicicleta?

„Cand inchiriez o bicicleta caut in primul rand sa fie rezistenta pentru traseul pe care voi pedala, pretul acesteia sa fie avantajos, dar sunt atent si ce garantii implica inchirierea unei anume biciclete.”

Ce sfat ai pentru cei care prefera sa puna masina pe primul plan?

„Sfatul meu pentru cei care pun masina pe primul loc este sa incerce cateva ture cu bicicleta in natura alaturi de familie, prieteni si vor observa cat de bine dispusi se intorc acasa dupa asemenea experiente placute. Decat sa participe la trafic cu masina si sa ajunga acasa nervosi si stresati de probleme intalnite in trafic sau la birou,mai bine o plimbare cu bicicleta in mijlocul naturii.

Pedalatul zilnic sau dupa un program anume stabilit in functie de cerintele fiecaruia are efecte pozitive asupra sanatatii cum ar fi reducerea infartului, arderea de calorii precum si o buna dispozitie. Este un mod econom si ieftin de a te mentine sanatos.

Inchirierea unei biciclete poate reduce costurile major in cazul persoanelor care doresc sa iasa la cateva ture cu prietenii pe parcursul saptamanii. Decat sa achizitionezi o bicicleta la un pret mare si sa o folosesti de cateva ori in timpul sezonului cald mai bine inchiriezi una si astfel scapi si de grija costurilor pentru reparatia acesteia. Usor, usor romanii se indreapta spre inchirierea unui produs si tind sa cred ca in cativa ani inchirierea unei biciclete va fi vazuta dintr-o perspectiva buna si va reduce costurile poate chiar la jumatate pentru persoanele dornice de o aventura in natura.”


Acum ca ai aflat de ce pedalatul este atat sanatos cat si cool, fa urmatorul pas si inchiriaza o bicicleta. Costuri reduse si experiente de neuitat. Ii multumim lui Sebastian pentru ca a impartasit din experienta lui de ciclist pasionat. 😀

© 2015 Powered by VITAMINA MARKETING | MADE WITH LOVE! ANPC

STAY CONNECTED WITH US: